Снимка: БулфотоВ рамките на по-малко от 12 часа двама българи загубиха

...
Снимка: БулфотоВ рамките на по-малко от 12 часа двама българи загубиха
Коментари Харесай

Млада жена загина при катастрофа на АМ Тракия

Снимка: Булфото

В рамките на по-малко от 12 часа двама българи изгубиха живота си при произшествия на Автомагистрала " Тракия ".

Както писахме, тази заран мъж почина при произшествие на разклона за село Оризово.

Снощи на друго място на въпросната автомагистрала е умряла и млада жена. Катастрофата е станала към 20.30 ч. във вторник в региона на 57-ми километър от Автомагистрала „ Тракия “, в платното по посока за Бургас, написа Канал 3 бг.

След приемане на сигнала към мястото са ориентирани автопатрули на „ Пътна полиция “, аварийно-спасителен екип на пожарната и кола за спешна помощ от регионалния град. Пристигайки на място, униформените открили, че вследствие на пътен случай в канавката е паднал мощно деформиран и преобърнат лек автомобил „ БМВ “.

Наложило се огнеборците да разрежат возилото, с цел да извадят натрупа на лидера, който се оказал 20-годишна жена от Казанлък. По първични данни тя изгубила ръководство над колата, след което е последвала тежката злополука. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група при РУ-Септември, формирано е досъдебно произвеждане.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР